Compania Future Line Instal (FLI)

fli emag centrala termica servicii reparatii achizitionari

Cu o experienta de 18 ani in domeniu si o echipa cu 26 de angajati, Future Line Instal SRL poate realiza interventii service in timp real , destinate oricaror aplicatii. Am crescut impreuna cu ROMSTAL,  avem peste 15 ani impreuna si am acumulat disciplina si cunostinte  la Academia Romstal .

Misiunea firmei Future Line Instal este sa garanteze cel mai inalt nivel de confort si satisfactia clientului prin furnizarea de servicii, materiale de calitate si profesionalism.

Prin colaborarea cu noi, beneficiarii au obtinut scurtarea timpului de interventie la solicitari cu 15-20% si au reusit marirea intervalelor dintre interventii cu 40% prin preventie.  Daca si pentru dumneavoastra scurtarea timpului de interventie la solicitare precum si marirea intervalelor intre interventii sunt de interes, inseamna ca Future Line Instal  este cel mai potrivit partener in lucrarile de service.

Echipele noastre sunt coordonate de un callcenter cu 3 operatori, care pot accesa  baza electronica de date, pentru a stabili o mai buna si rapida intelegere a istoricului interventiilor efectuate.

Suntem autorizati pentru toata gama de lucrari care intra sub incidenta Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR), autoritatea tehnica nationala care reglementeaza acest domeniu (infiintata inca din anul 1910).

In parcul nostru de echipamente avem peste 18.000 de centrale termice  – pentru care asiguram service in garantie si post-garantie NON-STOP.

www.fli.ro