Cum te poate ajuta indicatorul digital de temperatura a apei sa reduci costul facturilor?

economie-la-facturi-centrala-termica-ariston-motan-probleme-centrala-termica
economie-la-facturi-centrala-termica-ariston-motan-probleme-centrala-termica

Cand e vorba de achizitionarea unei centrale termice trebuie sa tinem cont de foarte multe lucruri. Printre care cele mai importante sunt randamentul si consumul. Cu totii dorim sa facem o mica economie la facturi. Noi cei de la Future Line Instal va sfatuim sa achizitionati o centrala ce are un indicator de temperatura digital. 

Cum ce ne poate un asa dispozitiv scutii de o parte din cheltuiala lunara  ? Simplu!

Pielea omului suporta o temperatura  a apei de 35-39 de grade celsius, aceasta temperatura variaza de la o persoana la alta . Indicatorul de temperatura digitalizat ne permite sa setam temperatura la una exacta.

Asta inseamna ca daca mentinem centrala termica fixata pe o temperatura  a apei de 36-37 de grade celsius. Vom putea folosii doar apa calda in timpul dusului, fara a fi nevoiti sa o amestecam cu apa rece, asta inseamna doar o singura sursa de apa consumata.

De asemenea temperatura apei de 36-37 grade celsius este una foarte usoara pentru centrala dumneavoastra termica, iar acest lucru o uzeaza mai putin si consuma mult mai putin gaz fata de o tempreatura mai mare.

Daca doriti sa achizitionati o centrala termica cu indicator de temperatura digital, avem pentru dumneavoastra o oferta foarte avantajoasa, CLICK  pentru detalii.