SUPER PROMOTIE! VTP la doar 120 de lei (jud. Ilfov)

imagine-promotionala

imagine-promotionala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu ocazia intrării în noul an, noi cei de la Future Line Instal vă oferim ocazia de a beneficia de VTP la un super preț. Promoția este valabilă pentru județul Ilfov în perioada 01.02.2017-30.03.2017.

Ce este VTP-ul ? O ștampilă pe niște hârtii sau un complex de operații ce îți pot salva viața?

Verificarea tehnică periodică, denumită generic și VTP este o reglementare legislativă aplicată centralelor termice ce se realizează numai de către un prestator de specialitate autorizat de către ISCIR, la solicitarea proprietarului, atunci când acesta consideră necesar, fiind obligatorie la maximum doi ani, pentru reautorizarea funcționării echipamentului.

VTP-ul îți poate salva viața!

VTP-ul este o operație necesară și obligatorie, în primul rând pentru a evita dezastre materiale sau chiar pierderi de vieți omenești generate de utilizarea unor echipamente ce nu au fost instalate corespunzător sau care nu functionează în maximă sigurantă. 

Nerespectarea legislației în vigoare privind utilizarea centralelor termice fără VTP de o firmă autorizată ISCIR duce la decuplarea de la rețeaua de combustibil gazos și la o amendă cuprinsă între 2.000 și 25.000 lei.


 

Programați-vă o verificare chiar acum la numărul de telefon: 021.201.11.14 disponibil pentru dumneavoastră non-stop.

Sau

Trimiteți o cerere online pe http://fliservice.ro/contact/


 

În continuare căutăm să ne îmbunătățim serviciile și relația cu dumneavoastră așa că nu ezitați să vă faceți auzit în secțiunea de comentarii.